Honda Rally Team til Yokohama Mesterskabet vest i Kolding

11 maj

Turen gik søndag d.8/5 til årets 2. Løb 1. Afdeling af Yokohama Mesterskabet vest. Bilen var klar uden buler og med lidt ny maling og en flot ny forkofanger. Nu skulle der køres på det, der er det nærmeste vi kommer hjemmebane i år.

Heat 1 går godt, lidt forsigtigt, med plads til forbedringer, status nummer 2 i klassen. I pausen bliver der kun tanket og dæktryk kontrolleret.

Heat 2 ender med et lidt andet resultat!! Vi kommer lidt for hurtigt og lidt uden for sporet i et højre sving efterfulgt af en chikane, som vi ikke kommer igennem!! Vi kan dog køre ud fra prøven. Vi er egentlig på vej hjem, men vil lige se, hvor slemt det er… Inden vi får set os om, har bilen fået en ny køler og to ruller tape. Vi er med igen.

            

                      Heat 3 starter med at blive afbrudt, da der bryder brand i Brian Rasmussens Ford Escort. Ilden er dog hurtigt slukket og vi får en omstart. Så fik vi da testet om bilen kunne køre.  Vi kører en god tid og kommer op på 5. Pladsen i klassen, humøret er oppe igen.

                      Heat 4 selvtilliden kommer stille og roligt tilbage, tiden er også god her og vi ender dagen på 3. pladsen i vores klasse.

                      Alt sammen er, som vi plejer, fanget på video:

 Heat 1 & 2                      Heat 3 & 4                       Og så uheldet udefra

Tak til Michael Nielsen for optagelserne udefra.

 

Hilsen Kent & Klaus Andersen

 

Comments are closed.

Honda Rally Team

First man, then machine